Mujeres en Red
twitter
twitter


Presentació de L’observatori dels Drets Sexuals i Reproductius. Barcelona.

19 de febrer 2008

Visitas: 876    {id_article}  

La Presentació és durà a terme el dimarts 19 de Febrer a les 18.30 h a la Casa Goferichs, Gran Vía 491 Barcelona


L’Observatori dels Drets Sexuals i Reproductius (ODSiR) és un projecte impulsat des de l’Associació de Planificació Familiar de Catalunya i Balears (APFCIB) dins el programa general d’accions sobre incidència política i sensibilització de la pròpia entitat.

Quins objectius té:

L’objectiu prioritari de l’ODSiR és crear un espai a Internet per facilitar l’accés i la informació a totes aquelles persones, entitats, institucions i administracions interessades a conèixer la realitat política i social en relació als drets sexuals i reproductius. Es tracta d’un espai de difusió de la informació independent i d’una eina d’incidència política a través del seguiment de les normatives i lleis que els governs portin a terme.

L’ODSiR alhora que difon aquest tipus d’informació, s’estableix com un espai de debat obert a tothom promovent així, la participació de totes aquelles persones, entitats, institucions i/o administracions que en facin ús. Això li permetrà ser un punt de referència per al disseny de les polítiques públiques relacionades amb els drets sexuals i reproductius.

Així doncs, es crea una nova eina per millorar la informació sobre la salut sexual i reproductiva de les persones, fomentar la recerca relacionada amb aquests temes i, a la vegada, reivindicar l’acompliment dels 12 Drets Sexuals i Reproductius reconeguts com a Drets Humans.

Agrairïem confirmació d’assitència a adminstracio@apfcib.org o 93 305 53 22


http://www.apfcib.org


2008-02


Otros textos

Quizás también te interese

1997 - 2024 Mujeres en Red. El periódico feminista