Mujeres en Red
twitter
twitter


I Jornades Internacionals sobre Gènere, Seguretat Pública i Violència Masclista. Barcelona

6 i 7 de novembre de 2008

Visitas: 642    {id_article}  

Objectius:

La violència contra les dones és l’expressió més greu i devastadora d’una cultura patriarcal fonamentada en unes relacions de poder desiguals entre homes i dones i suposa una clara vulneració dels drets humans de les dones a viure sense violència.

És en aquest sentit que els poders públics adreçats a la protecció de les persones prioritzen la lluita contra la violència masclista, un dels principals objectius per a les polítiques públiques de seguretat. En aquest espai es situa el treball estratègic del Programa de Seguretat contra la Violència Masclista, des d’on s’impulsen diferents projectes i iniciatives com ara la creació d’espais d’intercanvi de coneixement i experiències. Amb aquest propòsit neixen les I Jornades Internacionals sobre Gènere, Seguretat Pública i Violència Masclista.

Persones destinatàries:

El personal tècnic i professionals de la seguretat que treballin o estiguin interessats en les temàtiques que s’impartiran a les Jornades.

Lloc:

Sala d’actes del Departament d’Interior, Relacions Institucionals i Participació de la Generalitat Diputació, 355 Barcelona

Durada:

11 hores

Nombre de places:

150

Idiomes:

Hi haurà servei de traducció simultània


Accés al programa


2008-11


Otros textos

Quizás también te interese

1997 - 2024 Mujeres en Red. El periódico feminista